Tour of Beauty ondanks regen grandioos succes

Het is alsof de duivel er mee speelt. Eerst twee weken fantastisch weer , met voor begin Mei ongebruikelijk hoge temperaturen, en dan precies op de dag van de tweede "Tour of Beauty" bijna de hele dag regen. 

De winnares van de hoofdprijs van de Tour of Beauty weet niet wat haar overkomt als haar, een prachtige Koga Myata, aangeboden wordt. 
En verfrissend tochtje met vriendinnen door het mooie Land van Maas en Waal, een grandioos feest en onverwacht met een fonkelnieuwe fiets naar huis. Dan zou ik ook net meer weten wat nog te zeggen.  

Maar de Maas en Waalse dames smelten niet van wat regen. Integendeel, wie op de markt in Druten geweest is, weet dat ze er van ontdooien. Na een mooi en gevarieerd programma met voor de kinderen met Bassie (van Bassie en Adriaan) en voor de dames verschillende modeshows, een dansshow en een spinning demonstratie was er een geweldig feest met Après Ski  zanger Dirk Jan en Linda Estelle. 

Dirk-Jan kreeg de dames, die wonder- baarlijk snel hersteld waren de lange en vermoeiende rit door een mooi, maar nat en fris Maas en Waal, weer warm en op de vloer. Er werd enthousiast gezongen, gedanst en gehost in een echte polonaise.  Ook de prijsuitreiking, door Dorien en Leontien, geassisteerd door Nijmeegse Annie en haar vriendin Jannie, "dames" zoals ze die alleen in Nijmegen hebben, werd een feest. Kijk maar eens met ons mee. 


Dirk-Jan

De gezelligste deelnemers (uit Appeltern) krijgen de prijs van Jannie (links) en Annie (tweede van links). 

 

Deze deelneemster, waterdicht verpakt in het plastic, zingt zoals alle bezoekers lustig mee met Dirk-Jan. Zoals u ziet: niet gesmolten door de regen en helemaal ontdooid feest ze na afloop op de Drutense Markt.

 

Gisteren, toen duidelijk werd dat het een regenachtige dag kon worden, is nog snel een grote tent geplaatst. 
Niet voor niets zoals u ziet. Het was gezellig druk op de Markt.

 

Echte Beauty kent geen leeftijd.
Heel terecht dat deze lady's met bloemen naar huis kunnen.

 

 

De dames maken er een groot feest van. Polonaise op de markt. 

 

 

Een wel erg gróóóóte cheque voor deze tourdeelneemster.
Zelfs Leontien van Moorsel, die in haar geweldige carrière toch wel alles meegemaakt moet hebben kijkt verbaasd. 
Ja Leontien: zo gaat dat bij Dorien.

 

Nog meer prijswinnaars.
Maar wat doet die man er bij? Mijnheer: vandaag is het "Ladies day!"

Nog veel meer foto's:
Album Tour of  Beauty 2008

MaasWaalWeb,  18 mei 2008