Alzheimercafé Maas en Waal
Rechtsbescherming bij dementie

Maandag 11 maart, aanvang 19.30 uur, is in zaal Mamre (naast het protestantse kerkje), Kattenburg 59, Druten een avond over "Rechtsbescherming bij dementie" met als spreker notaris Pieter Bisschop van Waalstroom Netwerk Notarissen, Druten.

Op de avond zal ingegaan worden op de situatie als iemand niet meer handelingsbekwaam dreigt te worden of het, mogelijk, misschien al enigszins is.

Notaris Pieter Bisschop zal op deze avond als deskundige gast zijn. In zijn presentatie zal hij uitleggen waarom het belangrijk is dat echtgenoten of familie tijdig te starten met zaken te regelen als iemand verschijnselen van Alzheimer krijgt. Wacht je hiermee te lang dan kan het moeilijker en duurder worden om zaken, zoals bijvoorbeeld overzetten van rechtsbekwaamheid, nog verantwoord te regelen.

Het Alzheimer Café is een bijeenkomst voor mensen met een dementie, familie, vrijwilligers, hulpverleners en andere belangstellenden om kennis te vergroten en met elkaar te praten over hun ervaringen en belevenissen met de aandoening dementie.

Het Alzheimer Café is een bijeenkomst voor familie, vrijwilligers, en hulpverleners van Alzheimer patiënten extra kennis te geven. Op de avonden kunnen ze ook met elkaar praten over hun ervaringen en kennis met elkaar uit te wisselen.

Zaal open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee staat dan klaar. Na afloop kan de bezoeker desgewenst nog even blijven om wat te drinken en na te praten.

Meer informatie: mevr. J. Reulen, tel. 0487-510126

MaasWaalWeb,10 maart 2019