Lewabo - Actief Maas en Waal
Instuif voor deelnemers aan tennisclinics

De leerlingen van de groepen 5 en 6 maar k van de groepen 3 en 4, van de Beneden Leeuwense basisscholen, die nog meer willen kennis maken met tennis kunnen zaterdag 29 maart, van 13 tot 15 uur,  nog een extra keer terecht bij de instuif die Lewabo hiervoor speciaal organiseert.

Tennis Clinics basisscholen bij Lewabo

Tennis Clinics voor basisscholen De Leeuwenkuil en De Wijzer
bij tennisvereniging Lewabo.

Afgelopen weken waren de groepen 5 en 6 van de twee basisscholen uit Beneden Leeuwen weer te gast bij tennisvereniging Lewabo. Met ondersteuning van Actief Maas en Waal, in samenwerking van de tennisvereniging, organiseerden beide scholen al weer voor de vierde keer de jaarlijkse clinics "Maak kennis met tennis".

De organisatie lag in handen van de combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal. Bij de uitvoering werden zij hierbij geweldig en enthousiast ondersteund door een groep vrijwilligers van Lewabo. Samen begeleidden zij de kinderen bij de diverse speelse oefenvormpjes die passen bij de mogelijkheden en leeftijd van de kinderen.

Resultaat: een prima en leuke ervaring van de jeugd met tennis. En wie weet stonden hier de toekomstige tenniskanjers van Lewabo op de baan?! Opvallend was dat niet alleen de kinderen het enorm leuk vonden, maar ook de vrijwilligers!

 Meer: http://www.actiefmaasenwaal.nl 

MaasWaalWeb, 21 maart 2014