VIVENTE voorheen KOOR ZONDER NAAM

DREUMEL

repetities

Repetities

Elke woensdagavond wordt er vanaf 1 september 2011  in de muziekzaal van MFA d'n Hoender aan de Nieuwstraat in Dreumel de repetitie gehouden. Aanvang om 20 uur en rond 22 uur is de sluiting.

Tijdens de repetities wordt er aandacht besteed aan het op kwaliteit houden van het bekende repertoire, maar er worden ook steeds nieuwe liederen ingestudeerd. Het repertoire kent op dit moment een honderd liederen variŽrend van gezellige meezingers zoals "de klok van Arnemuiden" en "de Amsterdamse grachten", meerstemmige liederen zoals "de twaalf rovers""en "We never walk alone" alsook gelegenheidsliederen b.v. Kerstliederen. Ook zal in het kader van de nieuwe naam Vivente aandacht worden besteed aan een nieuwe serie liedjes n.l. liedjes uit musicals. De muziekcommissie bepaalt samen met de dirigent en het bestuur het repertoire.

In de afgelopen jaren zijn geregeld uitvoeringen verzorgd in verpleeg- en verzorgingshuizen  waarbij een programma van ongeveer een uur wordt aangeboden.  Ook zijn er optredens geweest bij de Palingdagen in Heerewaarden en in de Tuinen van Appeltern. Daarnaast organiseert Vivente elk jaar een Kersthappening op het plein voor Huize Barbara in Dreumel.

Voor ieder koorlid is een  repetitiemap en een  uitvoeringsmap beschikbaar.

Nieuwe leden krijgen na een periode van een maand een stemtest door de dirigent om  te bepalen bij welke stemsoort men het beste past en verder heeft ook het bestuur een gesprek met het nieuwe lid over de ervaringen tot dat moment.

Er wordt een presentielijst bijgehouden.

U kunt zich aanmelden als lid via ons reactieformulier  
Ook kunt u via het formulier informatie vragen over een eventueel optreden.

organisatie
historie
nieuws
voorblad