Visserskoor Heerewaarden zoekt leden

Heerewaarden was ooit een vissersdorp en straalt ook nu nog veel uit van dit kleurrijke verleden. Hierin past het Visserskoor dat in het repertoire nog vele stoere of romantische vissersliedjes heeft. Om deze traditie in ere te houden kan het koor nog wel wat leden gebruiken. 

Het oude vissersdorpje Heerewaarden

Als u houdt van zingen en het repertoire, naast vissersliedjes ook gezellige Hollandse meezingers aanstaat is er voor u een plaatsje vrij in het koor. Het is een gemengd koor dus zowel dames als heren zijn welkom. Naast zangers is er ook nog behoefte aan een accordeonist of keyboardspeler voor de begeleiding van het koor. 

Repetities, elke donderdagavond, zijn in het bezoekerscentrum, op een steenworp afstand van de Van Heemstraweg. Maakt u eens een afspraak voor het meemaken van een repetitieavond en proef de sfeer en de gezelligheid. U kunt desgewenst ook gezellig mee repeteren. Deelname aan een kennismakingsrepetitie is gratis en volledig vrijblijvend.

Het koor bestaat zes jaar. Het wordt veel gevraagd in de streek en treedt regelmatig op. Naast zingen staat gezelligheid en plezier voorop.

Meer informatie en een afspraak:
Marion Grasso, dirigente:  0487-573411

MaasWaalWeb, 17 februari 2012